Зробити стартовою  |   Додати нас у вибрані закладки
Пошук книги :
ПАНЕЛЬ КЕРУВАННЯ

Логін:

Пароль:

 Реєстрація на сайті
 Нагадати пароль

Кулінарія

Овочі
Назва: Овочі
Автор: Д-р Эткер
Рік: 1994
Сторінок: 46 (93)
Формат: djvu
Розмір: 3,08 Мб
Якість: середнє
Мова: росіянин

Овочі - це не тільки корисний для здоров'я й смачний гарнір. Овочі також гарні в закусках, салатах і других блюдах.

        Просмотров: (6534) | Коментарии (66)
Картопля
Назва: Картопля
Автор: И. В. Довбенко
Видавництво: Эксмо,Терція
Рік: 2002
Сторінок: 65
Формат: PDF
Розмір: 3.37 Mb (+3%)

З тих пор, як картопля вперше з'явилася на нашому столі, він заслужено займає в нашому раціоні почесне місце. Ми пропонуємо вашій увазі рецепти різноманітних блюд з картоплі - від самих звичайних, які щодня бувають на нашому столі, до святкових і навіть екзотичних, але незмінно смачних і нескладних вприготовлении.

        Просмотров: (2104) | Коментарии (3)
Чарівне тісто або 1000 рецептів з борошна
Назва: Чарівне тісто або 1000 рецептів з борошна
Автор: Сост. Н. И. Сазонов
Сторінок: 430
Формат: DjVu
Розмір: 11.5 Mb

У пропонованому виданні зібрана неповторна гама кулінарних виробів на основі борошна. Готування різних видів тесту, фаршів, начинок, застосування смакових речовин, кремів, глазурей і інших прикрас, дотримання температурних режимів при виготовленні виробів - все це об'єднано у відповідних розділах книги. В окрему главу включені кулінарні вироби народів миру. Мистецтво кулінарії допоможе кожній господарці не тільки приготувати смачне й живильне блюдо, але й навчить, як зробити це швидко й з найменшими витратами продуктів. У книзі використані кулінарні рецепти, опубліковані в періодичній пресі й у виданнях Міністерства харчової промисловості колишнього СРСР.

        Просмотров: (2708) | Коментарии (2)
Часник
Назва: Часник
Автор: Д-р Эткер
Видавництво: ТЕРРА
Рік: 1994
Сторінок: 46 (93)
Формат: djvu
Розмір: 2,94 Мб
Якість: гарне
Мова: росіянин

Книжка для аматорів часнику. Чотири глави: закуски й салати, риба й панцирні, м'ясо й птах, гриби й овочі.

        Просмотров: (1674) | Коментарии (2)
Святкові закуски й салати
Назва: Святкові закуски й салати
Автор: Каргин В.А.
Видавництво: Діамант
Рік: 2006
Сторінок: 17 (30)
Формат: djvu
Розмір: 3,49 Мб
ISBN: 5-86188-054-9
Якість: гарне
Мова: росіянин

Зробити Ваш святковий стіл воістину незабутнім допоможе ця книга. У ній Ви знайдете рецепти закусок, які здатні догодити будь-якому привиреде, і салатів, які обрадують Вас і Ваших гостей незвичайними й дивно смачними сполученнями.

        Просмотров: (3647) | Коментарии (2)
Школа гастроному - Колекція рецептів №20, 2007
Назва: Школа гастроному - Колекція рецептів №20, 2007
Автор: Колектив редакції
Сторінок: 36
Формат: djvu
Розмір: 2,96 Мб
Якість: середнє

Кулінарний журнал Школа гастроному - Колекція рецептів № 20 2007 г. Тема номера - блюда із сиру.

        Просмотров: (1478) | Коментарии (2)
Кулінарні хитрості Спецвипуск №10, 2007
Назва: Кулінарні хитрості Спецвипуск №10, 2007
Автор: Колектив редакції
Сторінок: 16
Формат: djvu
Розмір: 2,59 Мб
Якість: середнє

Кулінарний журнал Кулінарні хитрості Спецвипуск № 10 2007 г. Тема номера - блюда з м'яса.

        Просмотров: (1181) | Коментарии (1)
Екзотичні овочі
Назва: Екзотичні овочі
Автор: Д-р Эткер
Видавництво: ТЕРРА
Рік: 1994
Сторінок: 45 (93)
Формат: djvu
Розмір: 4,08 Мб
Якість: гарне
Мова: росіянин

Книжка для тих хто цікавиться або вже любить екзотичні овочі. п'ять глав: маленький словник екзотичних овочів, різноманітні закуски, вишукані салати, супи, соуси, дивні блюда з гарбуза.

        Просмотров: (1382) | Коментарии (1)
199 рецептів готування піци
Назва: 199 рецептів готування піци
Автор: Козаків Н.Г.
Видавництво: Фенікс
Рік: 2006
Сторінок: 160
Формат: djvu
Розмір: 4,74 Мб
ISBN: 5-222-08160-5
Якість: середнє
Мова: росіянин

Сьогодні піца користується більшим попитом у споживачів, тому що це кулінарне блюдо, що практично й смачно. А якщо його готовити з купленого тесту, те ще до того ж не потребуючого тривалого часу й витрат. Однак ніхто не замислювався про те, що приготувати піцу в XVIII століття було цілою наукою. На щастя, до наших днів дійшли спрощені рецепти готування піци.

        Просмотров: (1623) | Коментарии (1)
Конфітюри, желе
Назва: Конфітюри, желе
Автор: Д-р Эткер
Рік: 1994
Сторінок: 44 (91)
Формат: djvu
Розмір: 1,86 Мб
Якість: середнє
Мова: росіянин

Книжка для аматорів солоденького. У ній три частини: смачні конфітюри, ласі мармелади, що освіжають желе.

        Просмотров: (879) | Коментарии (1)